Upptäck våra event

Franska Handelskammaren är en av de stora aktörerna i den fransk-svenska relationen i Sverige. Vi organiserar ett flertal event för att stärka relationerna mellan medlemmarna i vårt nätverk, seminarier, workshops samt event i samarbete med andra handelskammare och internationella organisationer.

Nätverksluncher

Franska Handelskammarens organiserar ett flertal nätverksluncher per år för att ge våra medlemmar möjlighet att skapa nya kontakter samt presentera pågående eller kommande projekt.

Upplaga February 2020

Närvaro i de ekonomiska hubbarna

Franska Handelskammaren är glad över att kunna bjuda sina medlemsföretag och samarbetspartners samt kunder till våra event i de tre ekonomiska knutpunkterna, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Stockholm Göteborg Malmö

Jubileumsåret i korthet

Läs vår sammanfattning 2018

Cocktail nyårsmottagning

Varje nytt år är det en tradition att Franska ambassadören bjuder in CCFS-medlemmarna till Franska ambassadens residens. Det är en möjlighet att presentera CCFS verksamheter och visa styrkan i fransk-svenska relationer.

Upplaga 2019

Glögg mingel

Varje år för att fira julen bjuder vi in våra medlemmar för att smaka på det välkända svenska varma vinet, Glögg, med tilltugg på ett varmt och trevligt ställe.

Upplaga 2019

CSR Kommittén

Syftet med CSR-kommittén är att skapa en interaktiv plattform där våra medlemsföretag från liknande sektor och kompetens kan skapa en dialog, utbyta idéer och erfarenheter, och diskutera olika utmaningar inom deras respektive sektor.

Upptäck föregående upplaga

HR Kommittén

Syftet med HR-Kommittén är att ge CCFS-medlemmar en plattform för att diskutera sitt kompetensområde, dela med sig av sina kunskaper, utmaningar och "best practices", samt olika trender och utvecklingar.

Upptäck föregående upplaga Mars 2020

Soirée Beaujolais Nouveau

Varje höst anordnar Franska Handelskammaren vår efterlängtade årliga Beaujolais Nouveau-kväll för att fira premiären av Beaujolaisvinet. Detta är Handelskammarens största event och är särskilt uppskattat av den fransk-svenska sfären och är en av de internationella symbolerna av den franska livsstilen.

Upplaga 2019
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin