Upptäck våra event

Franska Handelskammaren är en av de stora aktörerna i den fransk-svenska relationen i Sverige. Vi organiserar ett flertal event för att stärka relationerna mellan medlemmarna i vårt nätverk, seminarier, workshops samt event i samarbete med andra handelskammare och internationella organisationer.

Närvaro i de ekonomiska hubbarna

Franska Handelskammaren är glad över att kunna bjuda sina medlemsföretag och samarbetspartners samt kunder till våra event i de tre ekonomiska knutpunkterna, Stockholm, Göteborg och Malmö.

Stockholm Göteborg Malmö

Nätverksluncher

Business Networking Lunches anordnas under hela året av Chamber och dess partners för att stärka relationerna mellan våra medlemmar i en miljö som främjar nätverkande.

Upplaga 2023

Soirée Beaujolais Nouveau

Varje höst anordnar Franska Handelskammaren vår efterlängtade årliga Beaujolais Nouveau-kväll för att fira premiären av Beaujolaisvinet. Detta är Handelskammarens största event och är särskilt uppskattat av den fransk-svenska sfären och är en av de internationella symbolerna av den franska livsstilen.

Upplaga 2023

Cocktail nyårsmottagning

Varje nytt år är det en tradition att Franska ambassadören bjuder in CCFS-medlemmarna till Franska ambassadens residens. Det är en möjlighet att presentera CCFS verksamheter och visa styrkan i fransk-svenska relationer.

Upplaga 2023

Glögg mingel

Varje år för att fira julen bjuder vi in våra medlemmar för att smaka på det välkända svenska varma vinet, Glögg, med tilltugg på ett varmt och trevligt ställe.

Upplaga 2019

Welcome Back Afterwork

I början av varje höst bjuder vi in våra medlemmar att samlas på våra kontor för att njuta av de sista solstrålarna innan de återvänder till jobbet.

Upplaga 2023

Sommar Afterwork

I början av varje sommar, organiserar CCFS ett Afterwork för sina medlemmar för att njuta av solen och ha en trevlig stund tillsammans.

Upplaga 2023

CCFS Breakfast

Franska Handelskammaren samlar ofta sina medlemmar för att äta frukost i en miljö som främjar utbyten, affärsförbindelser och utbyte av yrkeserfarenheter.

ÉDITION 2023

CSR Kommittén

Syftet med CSR-kommittén (Corporate Social Responsibility) är att skapa en interaktiv plattform där medlemsföretag inom samma kompetensområde kan skapa en dialog kring företagens sociala ansvar, utbyta idéer och erfarenheter samt diskutera de olika utmaningarna inom sina respektive sektorer.

Upplaga 2023

HR Kommittén

Syftet med HR-Kommittén är att ge CCFS-medlemmar en plattform för att diskutera sitt kompetensområde, dela med sig av sina kunskaper, utmaningar och "best practices", samt olika trender och utvecklingar.

Upplaga 2023

Learning expeditions

Learning expeditions är studieresor som anordnas av universitet eller handelshögskolor för att upptäcka den svenska affärsmiljön. Handelskammaren är med och organiserar och planerar resan.

Upplaga 2022

2018 : Jubileumsåret i korthet

Läs vår sammanfattning 2018
Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin