Lärande expedition

En insiktsfull upplevelse för att upptäcka det svenska tillvägagångssättet 

Varför Stockholm?


Besök Stockholm för att upptäcka och presentera en uppfriskande ny vision av en sektor eller ett tema för ditt team eller dina studenter. Enligt dina val kan du träffa passionerade professionella från både offentlig och privat sektor och besöka företag som ligger i framkant när det gäller innovation. Sverige erbjuder en banbrytande modell - som redan har visat sig - inom många olika områden som kommer att påverka både Europa och världen under de kommande åren.

Varför Sverige förtjänar att uppmärksammas?


Sverige och dess huvudstad Stockholm är rika på specifika områden. För det första finns det en unik arbetskultur som bygger på stark horisontell struktur och ömsesidigt förtroende, vilket skapar en blomstrande miljö för personlig utveckling och nära samarbete. Sverige är också en knutpunkt för innovation där det finns 40 konkurrenskraftiga kluster och 43 inkubatorer. Detta förklarar delvis uppkomsten av 7 "unicorns", företag som nått en värdering på 1 miljard dollar på börsen.

Stockholm och smarta städer


Jämfört med sin befolkning rankas Stockholm som nummer 2 efter Silicon Valley när det gäller skapandet av unicorn-startups och är ofta rankad som den mest innovativa staden i Europa. Staden är också en ledare inom hållbar utveckling och bland smarta städer. Det finns verkliga experimentområden som Hammarby Sjöstad, ett ekologiskt grannskap som är känt över hela världen. Stockholm har mycket ambitiösa mål och planer att bli en fossilfri stad senast 2040.

Erbjudande skräddarsytt för dig


Franska Handelskammaren i Sverige erbjuder ett unikt program med skräddarsydda besök och evenemang för att upptäcka ett annat sätt att göra saker och ett annat Stockholm. Learning Expedition-gruppen är perfekt för dig och kommer att erbjuda en insiktsfull upplevelse för att njuta av vad Sverige och Stockholm har att erbjuda.

Tveka inte att kontakta oss via formuläret nedan för mer information och detaljer om din förfrågan.

Återkoppling på erfarenhet

"Tack vare er kunskap om Sverige och er omtänksamma organisation möjliggjorde ni för oss att på mindre än tre dagar fördjupa oss i Sveriges öppna och teknikorienterade anda. Denna läroexpedition var mycket inspirerande, som en frisk och energigivande skandinavisk luft. För studenterna var lärandet omfattande, de är förtjusta eftersom många inte visste att Sverige är så aktivt och avancerat inom teknik. De upptäckte det svenska ekosystemet och de nyckelfaktorer som leder till framgång, samt vikten av balansen mellan privatliv och yrkesliv för svenskarna.

Programmet var välplanerat och varierat med äkta experter som delade med sig av sin passion. För mig var uppdraget fullbordat!"

Sandrine Macé, Vetenskaplig direktör för IoT-stolen, ESCP Europe Business School

Related News

Actualités

Learning Expedition with BCI

We welcomed a small group of business leaders from Brittany, offering them a snapshot of the Swedish business climate.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin